Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Machiajul buzelor - minerale pentru buze sanatoase si senzuale

Ruj mineral

Rujurile minerale au o formula bazata pe ingredienti hidratanti, iar buzele dvs vor avea doar o urma discreta de culoare si o stralucire sanatoasa aparandu-le de vremea capricioasa (vant, uscaciune, umiditate, frig) . Mixturile minerale sunt imbinate, blenduite cu uleiuri naturale si elemente organice cum ar fi uleiul de cocos, ceara de albine (ca emulisificator), ulei de soia, de susan, ulei de nuca de cocos, vitamina E, ulei esential de portocala etc.
Textura cremoasa, extrem de atragatoare, cu o atingere matasoasa uniformizeaza liniile si ridurile fine ale buzelor si are o rezistenta indelungata (uzura nu este atat de rapida ca in cazul rujurilor traditionale) . Pigmentii de culoare au origini minerale (oxizi de fier in principal) si texturi obtinute tot cu ajutorul mineralelor (dioxid de titan, mica etc) . Distributia produsului este uniforma, are o acoperire mare (gradata- se aplica mai multe straturi pentru a obtine nuanta dorita fara insa a incarca buzele) . Senzatia pe care o resimtiti dvs este de catifelare si hidratare, energizare a celulelor fara a simti efectiv produsul pe buze.
Pe langa uleiurile si extractele mentionate, particulele minerale ce aduc cu ele beneficiile de protectie si infumusetare ale pielii intalnim in unele liste de ingrediente unt de shea si de mango, extract de licopen (pigment vegetal din familia carotenoidelor, puternic antioxidant cu proprietati de exceptie), extract de aloe vera si vitamine esentiale ce trateaza buzele, oferindu-le hidratarea optima si un luciu natural, antioxidanti naturali precum uleiul de seminte de struguri.

Cum sa folositi pudra minerala pentru pleoape ca pigment de ruj?

Majoritatea produselor de machiaj mineral se gasesc sub forma de pudra finda, desi exista si produse care se amesteca si cu alte elemente organice, pastrand forma naturala si fara parabeni sau alti aditivi chimici (se folosesc antioxidanti si conservanti naturali pentru pastrare si rezistenta) .
Majoritatea femeilor raman fidele unor nuante traditionale de ruj (pink, corai, fuschia, cafenii, metalice) . Insa tinerele si femeile ce adora un look mai indraznet au posibilitatea acum sa exploreze universul rujurilor in nuante mai putin obisnuite folosind pigmenti minerali naturali.

> Aveti nevoie de un balsam sau gloss transparent, o baza pentru buze, o pensula pentru buze, pensula pentru contur buze si pigmenti minerali in nuanta/ nuantele dorite.
>Amestecul poate fi facut fie intr-un recipient obisnuit pentru minerale, fie chiar pe dosul palmei sau o paleta de machiaj sau cel mai indicat o hartie cerata.
>Incarcati varful pensulei pentru aplicarea rujului cu putin balsam sau gloss transparent apoi cu putin pigment mineral si amestecati bine pana obtineti o pasta cremoasa, omogena.
>Conturati buzele cu amestecul obtinut (optional) si apoi aplicati pe mijlocul buzelor rujul astfel obtinut.
>Ajustati nuanta si luciul, cu pigmenti minerali, balsam -baza de machiaj pentru buze, gloss transparent.
>Pentru a da volum buzelor aplicati o nuanta mai deschisa sau usor metalica pe centrul buzelor.
>Pudrele minerale pot fi folosite si pentru a fixa rujul mineral pe buze, nu doar pentru a le oferi nuanta, textura (satinat, diafan, lucios, mat) . Aplicati o pudra minerala translucida sau transparenta chiar si peste un ruj colorat pentru a-i creste rezistenta la uzura (in aceeasi maniera in care folositi pudra de finisare a machiajului facial) si aplicati putin gloss pentru luciu.
> Ca si accesoriu, puteti combina nuanta folosita pentru pigmentarea buzelor cu un lac transparent – baza pentru a obtine un lac de unghii asortat.

Pe langa structura cremoasa, mai densa, sub forma de stick, exista si ruj mineral lichid care contine uleiuri de Jojoba (cu acizi grasi) si Macadamia (bogat in acizi monosaturati, asemanator cu sebuumul- asigura protectie naturala pielii), ulei de ricin, ceara de Candellila, oxizi de fier, mica, dioxid de titan, uleiuri de citrice, extracte din seminte de struguri. Se aplica cu un apilcator din burete.

De ce sa utilizati rujul mineral ?
* este format din pigmenti minerali si un complex nutritiv senzational;
* contine uleiuri naturale care hidrateaza buzele;
* reduce mult riscul de uscare, exfoliere;
* culorile se armonizeaza cu liplinerul mineral si gloss-ul.

Cum sa aplicati corect rujul mineral?


Aplicati rujul dupa ce ati aplicat restul machiajului, reprezentand ultima etapa efectiva de aplicare a unui machiaj.
1. Aplicati cu degetul sau cu pensula balsam sau crema baza pentru buze (ce va functiona ca si primer pentru buze) pentru a hidrata buzele.
2. Trasati o linie fina cu un lipliner (din aceeasi familie de culori cu tonul rujului) cu un ton mai inchis decat cel al rujului.
- Incepeti de la mijlocul buzei superioare si apoi continuati catre exterior. (conturati catre interiorul conturului natural pentru a reduce din volumul unor buze prea mari, si putin catre exteriorul conturului natural pentru a obtine efectul unor buze mai mari) .
3. Aplicati rujul si gloss-ul asa cum a fost descris mai sus (folosirea mineralelor ca ruj) .

Spre deosebire de celelalte produse de machiaj mineral, rujul este aplicat de 2-3 ori pe zi, astfel incat calitatea acestora este foarte importanta.
>Pentru o culoare mai rezistenta aplicati rujul peste o baza facuta cu creionul de buze.
>Pentru un surplus de hidratare si stralucire, aplicati un strat de gloss concentrandu-va pe centrul buzelor.
>Puteti selecta o culoare deschisa, diafana sau o culoare plina, mata in functie de efectul dorit.
> Alegerea culorii potrivite se face in functie de tonul natural al tenului si al buzelor, precum si tipul machiajului.
Nuantele visinii, rosii- pamantii sau rosurile inchise, profunde sunt potrivite tonurile mai inchise de piele, in timp ce culorile neutre, naturale, rozii, portocalii, corai completeaza aspectul unui ten in nuante deschise. Tenul masliniu se asorteaza perfect cu nuantele maro-roscat, nuantele light de maroniu si stafidii.

> Pentru un machiaj mai incarcat din punct de vedere al nuantelor se recomanda un ruj in culori light, naturale- accentul trebuie sa cada fie pe machiajul buzelor, fie pe machiajul ochilor, in nici un caz ambele.
> Optati pentru utilizarea unor culori deschise, crem, bej sau mate pentru machiajul zilnic, de dimineata, in timp ce culorile mai tari, puternic lucioase sau metalizate se aplica in machiajul de seara.
> Culorile inchise nu sunt recomandate pentru buzele subtiri- deoarece le subtiaza si mai mult, dand impresia de rautate, egoism; daca insa va atrage o nuanta inchisa aplicati discret pe centrul buzelor un ruj stralucitor, mai deschis la culoare pentru a da un efect de buze pline.
> Culorile deschise, stralucitoare au un efect de marire a buzelor.

Asortati si aplicati corect clasicul ruj rosu

Rujul rosu reprezinta un look clasic din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre. Acesta va poate oferi un look incredibil, formal sau senzual, dramatic sau provocator insa trebuie sa cunoasteti foarte bine tehnica de aplicare pentru a va pune in evidenta fumusetea naturala.
In primul rand daca va hotarati sa purtati ruj in ton rosu trebuie sa va asortati tinuta in acest fel- coborati intensitatea nuantelor in tot ceea ce urmeaza de la nivelul buzelor in jos. Nu este indicata nici lacuirea unghiiilor in nuante de rosu. Iar pentru machiajul ochilor se prefera doar mascara sau un machiaj extrem de natural (crem, bej mate), tonuri nude) - ceea ce doriti sa scoateti in evidenta acum sunt buzele.
Rujul rosu se poate imparti in doua mari categorii in functie de subtonurile culorii: calde sau reci; exista si o a treia categorie de ruj neutru ce se potriveste oricarui ton de ten sau de par.
* * subtonurile reci ale tenului sunt roz, foarte deschis- palid- in acest caz se recomanda un ruj rosu cu nuante mai reci (albastrii, purpurii) ;
* * subtonurile calde ale tenului sunt variatiunile de nuante al unui ten bronzat – rujul rosu cu subnuante calde potrivindu-se perfect : maronii, portocalii sau galbene.
> Conturati buzele cu o culoare nude (neutra) si colorati interiorul buzelor cu un lipliner.
> Umpleti conturul cu rujul rosu ales cu o pensula pentru mai multa precizie.
> Finalizati machiajul fetei in tonuri neutre (doar mascara si un eyeliner subtil) .

Luciu de buze mineral (gloss mineral)

Intr-adevar majoritatea cosmeticelor minerale se regasesc sub forma de pudra (fina sau compacta), dar si pentru machiajul buzelor se pot aplica atat cu ruj, dar si cu gloss pentru o rezistenta sporita si un efect spectaculos
Luciul de buze mineral este delicat si fluid la fel ca un gloss traditional. Ingredientele naturale precum ceara de albine (ca si emulsificator), uleiurile naturale (de ricin, de seminte de Jojoba, esential de mandarine), miezul de nuca sau unt de fructe sunt folosite pentru a intensifica culorile. Alaturi de acestea se afla si componentele minerale: oxid de titan, oxid de zinc, mica, oxizi de fier.
Cu o formula speciala ce contine unt din seminte de Cupuau (un copac tropical inrudit cu arborele de cacao) si ulei din seminte de mure pentru hidratare intensa, continutul bogat in antioxidanti ce mentin buzele moi, suple si o piele elastica, sanatoasa.
Imbogatit cu vitamina E si fara un aspect lipicios, aplicarea este facila, insa rezistenta lui este indelungata.
Pentru vegetariene exista si rujuri minerale fara ceara de albine, astfel incat machiajul mineral pentru vegetarienele extrem de stricte va deveni una dintre cele mai bune solutii (avand in vedere ca foarte multe cosmetice de pe piata utilizeaza in compozitie anumite ingrediente de provenienta animala) .
Aceste produse minerale nu contin conservanti chimici, sunt conservate in mod natural.

Alegerea luciului de buze

Se realizeaza la fel ca si alegerea rujului de buze: in functie de culoarea ca va complementa culoarea pielii (pentru uz zilnic). Cel mai mare avantaj al cosmeticelor minerale il reprezinta evidentierea si intensificarea trasaturilor frumoase , bine definite. Luciul de buze mineral, dar si rujul mineral va pune in valoare fumusetea naturala a buzelor.
Pentru machiajul de seara alegeti o nuanta de gloss la fel de indrazneata cu fardul de pleoape aplicat. Gloss-ul transparent poate fi amestecat cu pudre minerale colorate pentru a crea noi nuante, puteti amesteca chiar si pigmentii minerali, pentru culori originale.
Luciul de buze mineral contine aceleasi minerale naturale ca si celelalte produse minerale astfel incat suprapunerea mineralelor va oferi ca rezultat produse cu aceleasi proprietati minunate.

Aplicarea luciului de buze mineral

Aplicarea se face in mod obisnuit. Se incepe cu buza inferioara si se finalizeaza cu buza superioara.
Se aplica cu o pensula cu peri naturali, textura fina a luciului permite o aplicare precisa.
Pentru a evidentia conturul buzelor folositi o pudra minerala cu nuanta complementara tonului buzelor dvs.
Dupa cum stiti, pudrele minerale pot fi aplicate si prin umezire, astfel incat permiteti-va mici experimente pentru a obtine diverse nuante, texturi. Luciul mineral transaprent poate fi aplicat peste pigmentul mineral pentru un look ravasitor, puteti fixa noul machiaj al buzelor cu pudra minerala sau puteti aplica un strat subtire de balsam de buze, tapotati mineralele cu o pensula si apoi aplicati gloss-ul (impiedica deshidratarea buzelor si stergerea/ intinderea mineralelor aplicate) .
De asemenea se poate aplica catre centrul buzelor dupa aplicarea rujului mineral. Pentru un look natural, fresh se poate aplica peste creionul de buze mineral – baza de machiaj.

Balsam de buze mineral

Super hidratant si imbogatit cu vitamine, balsamul de buze mineral netezeste si protejeaza buzele impotriva deshidratarii, craparii, exfolierii. In general acesta este transparent sau usor diafan, poate fi purtat singur sau in combinatie cu nuanta favorita de ruj sau pigment mineral.
Dintre ingredientele organice de baza regasite in compozitia balsamului mineral organic : seminte de canepa certificate organic, ulei din seminte de floarea soarelui, unt de mango, ceara Candelilla, ulei de Jojoba, ulei din seminte de struguri, extract de rozmarin.
Produsele minerale presate sau sub forma de pasta au ca liant uleiul de cocos si vitamina E ce functioneaza ca si conservant natural.

Primer pentru buze

Primer -ul pentru buze imbunatateste mult gradul de rezistenta la uzura a rujului, oferind un aspect mai plin si mai senzual buzelor, multumita complexului de ingrediente organice si minerale.
Unele primere contin si minerale ce asigura un factor de protectie solara protejand buzele se actiunea razelor UV si a vantului, impotriva deshidratarii si factorilor de mediu agresivi.
Aplicati un strat subtire de primer inainte de aplicarea pigemntilor minerali. Acesta contine si agenti de conditionare (umidificare) ce impiedica strangerea sau acumularea excesului de produs. Primerul se usuca imediat ce este aplicat pe buze si este aproape neobservabil (nuante neutre, nud, culoarea naturala a buzelor) .
Printre proprietatile principale ale primer -ului pentru buze se regasesc reducerea ridurilor fine de la nivelul buzelor, mentine intensitatea culorii rujului si mentine produsul pe buze mai mult timp.

Ruj -baza de machiaj hidratanta, mineerala pentru buze (Mineral Moisturizing Lipstick Base)

Acest ruj ce constituie baza de machiaj pentru buze contine infuzii din cele mai puternice uleiuri naturale antioxidante. Textura delicata si matasoasa ajuta la protectia buzelor. Aplicati inainte de aplicarea unui ruj traditional si veti beneficia de protectie maxima impotriva chimicalelor din rujul obisnuit si in acelasi timp buzele vor absorbi uleiurile cu proprietati vindecatoare.

Contur pentru buze- lipliner

Lipliner -ul mineral contine extracte naturale de plante si amestecuri originale de minerale. Cu o formula ce are la baza uleiuri si ceara naturale, vitamine, dioxid de titan, mica si oxizi de fier, textura creionului de contur este cremoasa si ajuta la conturarea, definirea, corectarea formei buzelor dar asigura si rezistenta machiajului pe buze (cu rol de fixare- creionul de buze creeaza o baza de culoare) .

Prepararea propriului ruj mineral

Daca doriti sa va preparati propria compozitie de ruj mineral iata ce aveti nevoie pentru un ruj perfect hidratant si natural:
<> Amestecati intr-un recipient asemanator unui pocal (ce poate fi introdus in cuptorul cu microunde) 2 linguri pentru supa de ulei de ricin cu 3 lingurite mici de pudra minerala, 3. 5 lingurite de ceara de Carnauba (specie de palmieri ; folosita pentru intensificarea culorilor), vitamina E (obtinuta din planta de soia) si unt de cacao sau de nuca de cocos.
<> Amestecati foarte bine si incalziti timp de 20 de secunde in cuptorul cu microunde pana cand se obtine o pasta cremoasa. Aceasta pasta poate fi turnata in niste forme standard pentru ruj sau in pudriere goale pentru a permite sa se raceasca si sa se intareasca.
<> Se aplica cu o pensula pentru buze.