Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. SMARTLINE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana.

Scopul
Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor SMARTLINE informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii si produse online de catre clientii nostri , precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

Obligatia de a furniza datele
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor si produselor puse la dispozitia dvs. de catre SMARTLINE. Refuzul dvs. determina imposibilitatea SMARTLINE de a va oferi serviciile / produsele solicitate.

Destinatia datelor:
Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – SC SMARTLINE SRL - si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie si agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse ( numele, telefonul si adresa de livrare se trec pe pachetul Dvs )

Drepturile dvs:
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justiţiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la numarul de fax +40 232 414 727, pe adresa comenzi@glamy.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.