Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Cum aleg culoarea fondului de ten?

Raspunsul Glamy:

 

Fata este principala trasatura de identitate si cele mai multe dintre noi ne dorim ca machiajul sa nu ne schimbe identitatea, ci sa o infrumuseteze. Din acest motiv, alegerea fondului de ten este unul dintre cei mai importanti pasi in machiaj. In primul rand, daca ne gandim la sanatatea pielii, alegem un fond de ten mineral. Insa si aici trebuie sa avem grija sa eliminam produsele cu ingrediente precum oxiclorura de bismutil sau talc.

Fondul de ten reprezinta baza oricarui machiaj si pentru a ne oferi un ten impecabil trebuie sa aiba aceeasi nuanta cu cea a pielii. Nuanta fondului de ten este singura culoare care trebuie sa fie impecabil aleasa; culorile rujului sau a fardului de pleoape pot varia cu un ton - doua, insa fondul de ten trebuie sa fie perfect. Ideal este sa achizitionam mai intai unul sau mai multe testere, pentru a ne putea da seama care nuanta se potriveste mai bine, sau sa luam un produs care poate fi returnat in cazul in care nu suntem multumite. Glamy te ajuta sa testezi inainte culoarea fondului de ten.

Partea buna la machiajul mineral este ca pudrele se amesteca foarte bine intre ele si totodata in piele. Prin urmare, putem obtine o acoperire buna amestecand mai multe nuante de fond de ten, chiar daca nu am gasit "nuanta perfecta". Pe de alta parte, dupa aproximativ o ora dupa ce am aplicat fondul de ten mineral, daca observam pete mai deschise sau mai inchise la culoare pe fata, inseamna ca nuanta fondului de ten aplicata a fost gresita. Stim cand am ales corect atunci cand fondul de ten s-a omogenizat in piele si nu se mai observa la suprafata (asta nu inseamna ca petele si defectele pe care le-am acoperit ies la iveala).

Pentru a alege culoarea fondului de ten este important sa stim daca tenul nostru are o nuanta calda sau rece. Majoritatea femeilor au nuanta pielii rece, datorita melaninei din piele.
• Daca pielea ta se arde la soare cu usurinta, sau se bronzeaza greu, atunci tonul pielii este cald.
• Daca pielea se bronzeaza foarte repede si nu se arde, atunci nuanta este rece (palid - oliv).
• Daca tenul este predominant palid, vei observa ca pudra cu prea mult galben in compozitie nu te va avantaja deloc.
• Pielea de culoare neutra nu are nuante evidente de masliniu, gri sau roz. In acest caz poti folosi o nuanta rece de fond de ten, apoi un strat subtire de pudra intr-o nuanta calda.

In general, daca pielea ta are o nuanta calda (cu baze de galben, piersica, portocaliu), arati mai bine in crem decat in alb, venele care se vad prin piele la incheietura au mai degraba culoarea verde si esti atrasa de culorile de vara / iarna.

Daca pielea ta are o nuanta rece (cu baze de roz, rosu, albastru), arati mai bine in haine de culoare alba decat crem, venele care se vad prin piele la incheietura au mai degraba culoarea albastra si esti atrasa de culorile primaverii / toamnei.

Roscatele cu pielea deschisa la culoare arata foarte bine in nuante de coral, somon, roscat, maro, chihlimbar, bronz si tonuri pamantii.
Blondele cu pielea deschisa la culoare sunt avantajate de gamele de roz.
• Femeile cu parul saten si pielea intr-o nuanta medie arata bine in roz deschis si rosu foarte deschis.
• Pentru parul castaniu si pielea intr-o nuanta medie se potrivesc nuantele mai vii de roze si rosu.
Brunetele cu pielea mai degraba inchisa la culoare sunt avantajate de nuantele naturale precum roz pal, maro deschis si coral pal.

Cum sa potriviti nuantele fondului de ten BellaPierre cu culoarea pielii:
• Fond de ten MF001 - Ultra (alb - Fair) : Culoarea pielii palida sau de portelan.
• Fond de ten MF002 - Ivory (deschis - Light) : Culoarea pielii deschisa si neutra, cu nuante aurii.
• Fond de ten MF003 - Latte (mediu - Medium) : Culoarea pielii deschisa si nuante rosii spre aurii.
• Fond de ten MF004 - Cinnamon (bronzat - Tan) : Culoarea pielii deschisa spre mediu cu nuante neutre.
• Fond de ten MF005 - Nutmeg (usor masliniu - Light Olive) : Culoarea pielii medie calda cu nuante aurii.
• Fond de ten MF006 - Maple (masliniu - Oive) : Culoarea pielii mediu inchis cu nuante neutre.
• Fond de ten MF007 - Brown Sugar (auriu inchis - Golden Dark) : Culoarea pielii caramel deschis cu nuante aurii.
• Fond de ten MF008 - Cafe (inchis - Dark) : Culoarea pielii caramel inchis cu nuante usor rosii.
• Fond de ten MF009 - Chocolate Truffle (intunecat - Deep) : Culoarea pielii inchisa cu nuante neutre.
• Fond de ten MF010 - Double Cocoa (foarte intunecat - Very Deep) : Culoarea pielii foarte inchisa.