Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Cum ma machiez daca am ochelari?

Am hipermetropie si fara ochelari nu vad suficient de bine pentru a ma machia. Cum pot folosi machiajul in aceste conditii?
Raspunsul Glamy:

 

Faptul ca porti ochelari nu inseamna sa nu folosesti machiajul. Exista cateva mici trucuri care se folosesc si atunci cand se poarta ochelari.

Femeile care nu vad la apropiere (hipermetropie) pot utiliza produsele de machiaj, astfel:

1. Lotiune
Dupa ce ati spalat tenul, aplicati usor pe intreaga fata o lotiune. Aceasta are rolul de a proteja tenul impotriva razelor solare.
Mai intai scoateti ochelarii, puneti o cantitate mica de lotiune pe degete si aplicati pe fata si pe gat. Aplicati delicat in jurul ochilor, cu miscari circulare.

2. Fond de ten
In ultima perioada se folosesc fondurile de ten lichide, dar si cele pudra. Este indicat sa utilizati fondul mineral de ten pudra.
Dupa ce ati deschis pudra minerala, varsati putin continut in capac si invartiti pensula pana cand toata pudra intra in perii acesteia. Scuturati excesul de marginea capacului. Scoateti ochelarii, inchideti ochii si aplicati cu incredere pe toata fata. In general, o singura aplicatie este suficient, dar puteti reaplica noi straturi pana la rezultatul dorit.
Fardul de obraz mineral este mult mai usor de aplicat; deoarece acum veti folosi si ochelarii.

3. Pigmenti de culoare pentru ochi
Cum aplic machiajul daca nu vad cu sa il aplic?
Lasati incet ochelatii pe nas, cam la o mica distanta pentru a putea vedea printre lentile. Alegeti culoarea dorita si aplicati. Priviti din cand in cand prin lentile si reaplicati.

4. Mascara
A aplica o mascara probabil este unul dintre cele mai grele lucuri de realizat. Trebuie sa cautati o periuta de mascara foarte plata si aplicati pe sub ochelari.
Este foarte important sa gasiti o mascara cu fibre. In acest mod ochii nu se vor irita.

5. Rujul
Chiar daca purtati sau nu ochelari, rujul nu trebuie evitat.
Nu trebuie sa scoateti ochelarii pentru a aplica rujul sau luciul de buze.

Ochelarii atrag atentia asupra ochilor si de aceea trebuie machiati simplu. Daca doriti un machiaj mai pronuntat, utilizati un contur pentru ochi. De asemenea, nu uitati de fardurile de ochi de tip crema, Nu pudra, deoarece acestea vor intra in ochi. Avantajul fardurilor Bellapierre este ca pot fi folosite atat sub forma de pudra cat si in amestec cu baza speciala de machiaj Bellapierre sau cu apa.
In general, ochelarii "lasa" umbre pe fata, iar cearcanele se pot evidentia. In acest sens, este recomandat sa estompati cearcanele. Fondul de ten Bellapierre este in acelasi timp si anticearcan! Tot ce va trebuie este o pensula speciala tip anticearcan.