Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Pot sa aplic fond de ten mineral fara pensule speciale?

Raspunsul Glamy:

 

Machiajul mineral este foarte diferit de machiajul traditional si este necesar sa fie aplicat printr-o tehnica speciala. Pentru inceput, cheia machiajului mineral perfect o reprezinta cantitatea mica aplicata in straturi pana cand toate imperfectiunile sunt acoperite. De asemenea, este foarte important sa asteptati inainte de a aplica machiajul mineral, pana cand crema hidratanta a intrat in piele.

Nimic nu acopera mai bine tenul decat o pensula mare si fina. Pensulele de machiaj nu sunt deloc ieftine, dar sunt foarte calitative. In seturile de pensule nu trebuie sa lipseasca o pensula pentru definirea sprancenelor, o pensula pentru pleoape, o pensula mare pentru pudra si o pensula subtire pentru trasarea liniilor la ochi. In general, pensulele reprezinta cheia machiajului perfect.

Pudra minerala este foarte usor de aplicat, cu pensula Kabuki.
Pensula Kabuki este foarte densa si are o mare putere de acoperire. Este o optiune pentru persoanele care vor sa aiba un ten mat. Tot ce trebuie este sa aveti la indemana pudra.

Nu incercati sa aplicati cu degetele, deoarece pudra este creata din numeroase particule minerale fine.
Machiajul mineral necesita o aplicare speciala si se realizeaza doar cu pensula.

Pensulele pentru machiajul mineral Bellapierre sunt 100% naturale si confectionate din par de cal sau de capra.

Cu ajutorul lor, machiajul mineral este aplicat in cateva minute si foarte simplu. In general, pudra minerala se aplica in straturi, cu miscari circulare descendente, fara a exagera.