Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Pudra bronzanta bronzeaza?

Raspunsul Glamy:

 

Mai mult decat a conferi fetei un aspect bronzat, pudra bronzanta ofera tenului un aspect sanatos si stralucitor. O mare greseala in folosirea acestui produs este aplicarea pudrei pe toata fata, ceea ce va crea un aspect nenatural. Pudra bronzanta se aplica pe pometi, frunte, nas si barbie, eventual pe umeri si decolteu, adica in locurile care sunt cel mai expuse razelor soarelui.

Pudra bronzanta poate fi aplicata inainte sau dupa fardul de obraz, dupa preferinta. Puteti opta si pentru folosirea doar a pudrei bronzante in loc de fard de obraz. Incepeti cu o cantitate foarte mica de pudra si intindeti foarte bine cu miscari largi, circulare, cu pensula multifunctionala, pensula evantai sau cu pensula kabuki pe corp. Puteti adauga ulterior mai multe straturi, daca considerati necesar. La sfarsit, cu pensula fara pudra, puteti continua miscarile circulare dinspre gat spre fata, pentru a amesteca cat mai bine zonele "bronzate" si cele in care nu ati aplicat pudra bronzanta.

Pudra bronzanta poate fi aplicata si pe brate sau picioare, pentru a crea un efect usor bronzat. Datorita faptului ca ingredientele sunt minerale, pudra se va amesteca foarte bine pe piele, fara a lasa urme inestetice. Cheia reusitei este insa aplicarea cu o pensula cu acoperire mare, din par natural si miscarile circulare repetate de foarte multe ori. Pudra bronzanta poate fi utilizata si in loc de blush sau ca fard de pleoape.