Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Probleme de aplicare ale machiajului mineral

Avem foarte putine plangeri in legatura cu produsele noastre de machiaj, insa va prezentam problemele intalnite si va sugeram rezolvarea acestora. De obicei, este suficienta o mica ajustare. Majoritatea femeilor sunt obisnuite sa utilizeze fond de ten lichid, astfel incat aplica produsul in cantitati excesive, indiferent de necesitati. Trecerea la un fond de ten sub forma de pudra, care ofera acoperire optima cu o cantitate mica, poate trezi suspiciuni, dar poate necesita si putina experienta pentru o aplicare corecta. Recomandam intotdeauna utilizarea uneltelor specifice, create special pentru aplicarea pudrelor. Nu este vorba doar de comercializarea produsului - rezultatele sunt vizibil mai bune.

 

Prea multa stralucire
Aplicarea in prea multe straturi si cu un burete poate produce separarea mineralelor in produs. Astfel, mineralele care confera stralucire sunt trase la suprafata. Puteti evita acest efect aplicand pudra minerala in straturi subtiri, cu miscari descendente si cu o pensula. Adaugati straturi pana cand obtineti rezultatul dorit.

 

Acentuarea porilor si a ridurilor fine
Acest efect este produs de excesul de produs aplicat. Incercati sa folositi mai putina pudra, cu o pensula de calitate. Retineti faptul ca produsele noastre sunt foarte concentrate si necesita o aplicare minima de produs.

 

Neuniformitate si pori blocati
Acest lucru se intampla de obicei atunci cand pudra minerala este aplicata inainte ca lotiunea hidratanta de fata sa se absoarba complet in piele. Solutia este simpla - asteptati cateva minute, pana cand crema hidratanta dispare de pe piele. Neuniformitatea poate fi atribuita si buretilor aplicatori, care nu aluneca pe piele. Din acest motiv recomandam doar pensulele cu peri naturali, de o calitate ridicata.

 

Culoarea gresita
Acest lucru se intampla atunci cand alegeti culorile la o lumina nepotrivita. Cel mai bine este sa testati culorile la lumina zilei, pe linia maxilarului. Culoarea trebuie sa "dispara" si sa se uniformizeze perfect in piele.