Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Cum imi livrati produsele?

 

Produsele sunt sigilate si impachetate in sisteme de siguranta pentru transport. Produsele cu specificatia cadou au propriul ambalaj, foarte elegant.

( Poti solicita si ambalarea produselor tip cadou si card de felicitare, chiar daca ele nu sunt din categoria cadouri. Acest serviciu va costa 5 RON  )

1. Daca vei alege plata numerar la primirea produselor, iti trimitem pachetul imediat dupa confirmarea telefonica a comenzii. Te grabesti ? Suna-ne :  0332 414 727 sau 0722 387 333.

       - Daca ai facut comanda pana in ora 15:30 primesti produsele in urmatoarea zi lucratoare .

       - Daca ai depasit ora 15:30 trebuie sa mai astepti o zi.( Pentru mai multa siguranta , daca ai depasit ora 15:30 suna-ne sa vedem daca se mai poate face ceva pentru comanda ta. )

       - In weekend si sarbatori legale nu se fac livrari.

2. Daca ai optat pentru plata in avans, trimitem produsele imediat dupa confirmarea platii in contul nostru.

       - Iti recomandam, daca te grabesti, depunerea de numerar in contul nostru la orice sucursala a Bancii Transilvania, deoarece plata poate fi confirmata pe loc.

 

De avut in vedere :


1.Verifica pachetul la primire

La primirea produselor verifica ambalajul. Daca ti se pare ca a fost desiligat roaga agentul de livrare sa astepte pana verifici continutul.

2.Pastreaza factura
In colet, pe langa produsele comandate, vei avea si factura originala pentru cumparaturi. Pastreaz-o, daca vrei sa returnezi vreun produs in zece zile ( e foarte important sa nu il desigilezi - vei putea verifica doar culoarea, deoarece recipientele sunt transparente ) sau daca participi la programul " 60 de zile ".

3. Livrarea prin curier rapid
Livrarea se face printr-o companie de curierat rapid ( TNT ), nu prin Posta Romana. Am ales pentru Glamy cele mai profesionale servicii de curierat. Siguranta si rapiditatea sunt factori   importanti pentru noi si am obtinut si un tarif bun pentru comenzile noastre : 13 RON ( TVA inclus) indiferent de pachet si destinatia nationala. Pentru comenzile de peste 150 RON , transportul este gratuit.