Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Economiseste

Ai vazut promotiile nostre pentru seturi de produse? Vezi daca produsul care te intereseaza este inclus. Poti face economii monstruoase!

 

Setul Get started ( kit de baza ) - produse in valoare de 626 RON la doar 399 RON + DVD cadou si ambalaj cadou

Disponibil in 4 varietati diferite : Fair, Medium, Dark si Deep. Fiecare set contine doua din fondurile de ten pur minerale a cate 4 grame fiecare, un fard de obraz mineral (4 grame), un bronzant mineral (4 grame), o pensula pentru aplicarea fondului de ten, o pensula pentru fard de obraz, o pensula pentru anticearcan, un DVD cu instructiuni.

Setul Get the Look- produse in valoare de 370 RON la doar 179 RON + instructiuni si ambalaj cadou

Sunt disponibile in sase variante:  Purple Storm ( mov ), Deep Ocean ( albastru), Vibrant Trio ( viu colorat), Smoky Eyes ( negru ), Wild Forest ( verde ), Pretty Woman ( maro ).

Dupa succesul urias inregistrat de conceptul "Get the Look" introdus la inceputul anului, expertii in frumusete de la Bellapierre au luat in considerare cele mai populare tendinte si au creat o gama de kit-uri usor de folosit, pentru a ajuta femeile sa obtina aspectul preferat cu machiaj mineral 100%. Exista 6 kit-uri disponibile in gama Bellapierre "Get the Look", acestea acoperind nevoia de schimbare si varietate a stilului a femeilor.

Fiecare set contine 3 pigmenti de culoare - pigmenti universali iluminatori - asortati, doua pensule ( una ovala pentru fard de pleoape si una pentru conturul ochilor - fardurile ude pot trasa linii perfecte ca un tus de ochi) , o baza de machiaj ( pentru a putea transforma  fardurile de ochi din stralucitoare in mate ) si un set de instructiuni ce va arata cum puteti obtine aspectul dorit in cativa pasi simpli.

Setul 9 Stack- produse in valoare de 522 RON la doar 269 RON

9 dintre cel mai bine vandute culori in cutii patrate care se pot posta intr-o stiva comuna. Fiecare cutie este capac pentru o alta cutie.

 

Alege-ti acum setul preferat!