Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Termeni si conditii


Definitii
Termenii "Glamy.ro", “Glamy” "site-ul", " Smartline SRL.", "noi", "" reprezinta SC Smartline  SRL si serviciile sale oferite prin site-ul www.glamy.ro.


SC  Smartline SRL are sediul social in Iasi, judetul Iasi este inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J 22/675/2008, cod unic de inregistrare 23405275., atribut fiscal RO.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.glamy.ro, indiferent de motiv. Prin termenul de “Membru” Glamy intelegem troate persoanele fizice sau juridice care au deschis un cont personal pe site-ul www.glamy.ro, inregistrandu-se pe baza de adresa de e-mail si parola.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.glamy.ro, serviciilor si continutului acestuia.
Site-ul Glamy.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Glamy.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Glamy poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Glamy.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul Glamy.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: informatii din domeniul sanatatii si a cosmeticii, servicii de promovare web, continut personalizat, cataloage de produse cosmetice. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si publicitate.
Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Glamy.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative Glamy.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de Membru Glamy.ro. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar Glamy.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Glamy.ro, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Glamy are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Glamy.ro.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.  nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.  nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerarea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).  si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor fara o notificare prealabila.  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.glamy.ro.
Smartline nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de  oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de  de la acest client cu referire la comanda reclamata, mai putin cheltuielile legate de transport care sunt responsabilitatea clientilor.

Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA ( 19% ), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face doar in Romania.  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Valoarea taxei de transport si modalitatea de calcul a acesteia este evidentiata in sectiunea Cum cumpar?

Smartline isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua:
a)in avans, prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru. Trebuie trimisa dovada platii prin mail sau fax catre , altfel comanda nu poate fi livrata, decat dupa intrarea fizica a banilor in contul  .
b) la livrarea produselor. - ramburs. Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe factura fiscala ce va fi prezenta in colet si pe formularul de ramburs de la curier.
Smartline  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin :prin ordin de plata ( prin transfer bancar ) sau depunere numerar.
Dovada platii trebuie trimisa catre Smartline la adresa de e-mail comenzi@glamy.ro. Altfel livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul  Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Returnarea produselor
Datorita specificului domeniului de activitate si a legislatiei in vigoare, produsele achizitionate de pe site-ul www.glamy.ro  pot fi returnate, doar daca nu sunt desigilate, in termen de 10 zile de la executarea comenzii. Vi se vor returna banii platiti pentru acel produs in maxim 30 de zile, mai putin taxa de transport necesara returului.
Taxa de transport nu se va opri in cazurile in care codurile produselor livrate nu corespund cu codurile produselor comandate si confirmate telefonic. In aceasta situatie sunteti obligat sa anuntati prin email sau telefonic neconcordanta si vi se va restitui integral contravaloarea produselor livrate sau se va face returul produsului/ produselor trimis/e gresit si livrarea produsului dorit.
Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului si a produsului expediat (www.glamy.ro comercializeaza produse de uz personal, fapt pentru care constatarea eventualelor defecte / neconcordante se va realiza de catre client exclusiv prin inspectie vizuala detaliata la primirea coletului). Daca in cursul inspectiei vizuale se constata eventuale defecte ce vor fi reclamate, clientul este obligat sa nu utilizeze produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat, urmind a fi returnat in ambalajul original impreuna cu o copie dupa factura fiscala. Este obligatorie returnarea in copie a facturii fiscale. Returnarea contravalorii se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.

Caracterul secret şi utilizarea întrebărilor şi comentariilor
Orice întrebări, comentarii, sugestii sau alte informaţii (comunicate), inclusiv orice idei, invenţii, concepte, tehnici pe care le trimiteţi pe acest site sau la Smartline SRL prin mijloace electronice sau prin altele, sunt nonconfidentiale şi vor deveni proprietatea Smartline, care le va folosi fără restricţie, în diferite moduri şi scopuri, inclusiv în dezvoltarea, manufacturarea şi/sau vânzarea de bunuri şi servicii.

Contul, parola si securitatea datelor.
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Glamy in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul. Glamy nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Glamy, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Glamy poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Glamy.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Glamy poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor Glamy.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Glamy.ro. Mai mult, Glamy nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Glamy.ro.

Copyright-ul şi utilizarea materialelor
Glamy va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Glamy.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Smartline. Mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile şi produsele prezentate pe acest site sunt proprietatea firmelor respective şi sunt protejate de legile în vigoare. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Glamy, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care sunt inchiriate de catre SC Smartline SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.


Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul Glamy.ro

Glamy poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Glamy nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului Glamy.ro.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Glamy de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul Glamy.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Glamy nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma  Smartline SRL  nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Glamy nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.
Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Conform Ordonanţei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă consumatorul ( persoanele fizice, nu si persoanele juridice)  are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la comandarea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Produsele trebuie returnate în amabalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dumneavoastră. Modul de contactare şi detalile necesare identificării noastre se regasesc in pagina Contact

Limitarea responsabilitatii Glamy
In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra dermatolog daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate. Raspunsurile si sau informatiile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate, Glamy neputand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs de sanatate. Glamy.ro, firma Smartline SRL., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite la Glamy.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.glamy.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva Smartline  SRL. sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Glamy nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Glamy a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Glamy.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului Glamy.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site- ului Glamy.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) Glamy nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Glamy.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Glamy se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Informaţii oferite ca atare

Informaţiile de pe acest site sunt oferite ca atare, iar Smartline SRL nu dă nici un fel de reprezentări sau garanţii, nici exprimate, nici implicite, inclusiv fără a se limita la garanţiile implicite ale comerciabilităţii, compatibilitatea cu un anume scop sau nonviolare. Smartline SRL nu dă nici un fel de reprezentări sau garanţii în legătură cu integralitatea, acurateţea, oportunitatea, disponobilitatea, funcţionalitatea şi acordul legilor aplicate. Utilizând acest site, acceptaţi riscul ca informaţiile să fie incomplete sau inexacte, sau sa nu satisfacă nevoile şi cerinţele dumneavoastră.

Generalitati

Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Glamy in privinta utilizarii site-urilor Glamy.ro.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si Glamy si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului Glamy.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Glamy. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Glamy sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Glamy vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania .

Legea de guvernare

Accesul şi utilizarea acestui site, cât şi a conţinutului de aici, vor fi guvernate şi interpretate în acord cu legile române în vigoare.
Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificările ulterioare:
Legea comerţului electronic - 365/2002
Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plată electronică şi relaţiile dintre participanţii la aceste tranzacţii
Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plată cu acces la distanţă, de tipul aplicaţiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnăturii electronice - 429 / 2001
Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000;
Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date - 677 / 2001
Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web
Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe
Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)
Legea privind prevenirea şi combaterea pornografiei - 196/2003 publicată în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003