Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Black Friday

Anul acesta de Black Friday vindem Glamy.ro cu totul.

25 RON cadou

Creaza chiar acum un cont nou pe Glamy.ro si vei primi, dupa validarea contului, 25 puncte, echivalente a 25 RON pe care ii poti utiliza la prima comanda.

Puncte cadou

Fiecare dintre produsele cosmetice (cu mici exceptii) iti ofera puncte. Comanzi produse de machiaj mineral online si castigi puncte utilizabile la comanda viitoare.

Economiseste

Ai vazut promotiile nostre pentru seturi de produse minerale? Vezi daca produsul care te intereseaza este inclus. Poti face economii monstruoase! Seturile sunt perfecte pentru cadouri de sarbatori.

Testeaza 60 zile

Pentru ca avem incredere deplina in machiajul mineral iata ce iti propunem: foloseste fondul de ten 2 luni si, daca nu iti place, returneaza-l. Primesti banii inapoi.

Transport gratuit comenzi 200 RON

Pentru comenzile de peste 200 RON, suportam noi pretul transportului.

Mostre gratuite

Promotie fond de ten mineral. La achizitionarea unui fond de ten online primesti si mostre gratuite. Astfel vei putea fi sigura daca produsul comandat este cel potrivit. Daca vrei se poate sa testezi inainte ... si sa comanzi dupa ! Afla ce trebuie sa faci .