Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Mostre gratuite

Stim!

Pentru o femeie este greu, daca nu chiar imposibil sa isi comande un fond de ten online! Noi nu avem pretentia sa te recunosti imediat din descrierele fondurilor noastre de ten sau din pozele din magazin. Stim ca ai vrea sa il vezi , sa il dai pe fata si sa te asiguri ca este exact culoarea dorita.

 

Ce e de facut ?

 

1.Poti alege orice produs din magazin care stii sigur ca te-ar ajuta : luciu de buze, mascara, tus Duo, un pigment de culoare. Preturile acestor produse sunt foarte mici. Noi iti platim transportul 25 RON si iti trimitem mostre gratuite. Testezi pe fata, iti alegi culoarea potrivita si comanzi.


2. Daca e un cadou sau nu mai ai rabdare poti sa comanzi direct culoarea pe care o consideri potrivita. Noi iti trimitem si mostre cu nuantele apropiate. Inainte sa deschizi recipientul sigilat, testezi mostrele. Daca ceva e in neregula poti solicita schimbarea produsului. Intr-adevar vei pierde transportul gratuit - prima trimitere este gratuita , din partea noastra, dar pentru retur vom plati impreuna.

3. Te inscrii in programul 60 de zile, platesti in avans fondul de ten. Iti trimitem automat mostrele inainte. Afla cum functioneaza programul.

Speram ca ti-am raspuns la intrebarea : Cum as putea sa imi aleg un fond de ten online ? si ca ti-am oferit si solutiile potrivite. De aici si pana la satisfactia 100% nu mai e decat un click !