Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Puncte cadou

Fiecare produs prezentat in magazinul online Glamy are un punctaj specific. Exceptie pot face anumite produse la care s-a aplicat o alta promotie.

Astfel, la realizarea unei comenzi se acumuleaza puncte in functie de produsele comandate. Punctele vor aparea in contul dvs dupa finalizarea comenzii si vor fi utilizate la comanda urmatoare.

 

Exemplu:

Sa presupunem ca iti comanzi un fond de ten de 150 RON (20 puncte) + un pigment de culoare 54 RON (4 puncte) + o baza de machiaj din gama Skincare 190 RON (25 puncte). Daca sunteti la prima comanda primiti si un bonus de 25 puncte, pe care le puteti folosi chiar la prima comanda.
Dupa ce primiti produsele si executati plata pentru ele in contul dvs se vor activa cele 49 puncte acumulate. Acestea vor putea fi folosite doar dupa 10 zile de la data comenzii dvs.

La urmatoarea comanda, sa zicem a unei pensule multifunctionale in valoare de 129 RON veti achita doar 80 RON, iar alte 25 puncte se vor salva in contul dvs pentru o viitoare comanda.

 

Interesant, nu?

Valoarea punctelor unui produs poate varia in timp, asa ca nu uita sa mai intri din cand in cand pe Glamy, cine stie ce surprize te mai asteapta...
Pentru perioada de Sarbatori avem punctaje maximale! Bucura-te si tu de luna cadourilor.

 


Atentie !
1. Punctele cadou pot fi folosite doar in procent de 30% din valoarea comenzii. Restul punctelor vor fi folosite la comenzi ulterioare. ( exemplu aveti 50 de puncte acumulate si faceti o comanda de 100 RON , veti plati doar 70 RON , iar diferenta de 20 de puncte va ramane in contul dvs pentru comenzi ulterioare ; daca in schimb faceti o comanda de 150 RON veti putea folosi toate punctele, deci veti achita doar 100 RON )

2.Punctele cadou - mai putin cele pentru cont nou care se activeaza imediat- se activeaza doar dupa 10 zile de efectuarea comenzii, daca nu ati returnat produsul (Puteti solicita returnarea produsului  in maxim 10 zile de la efectuarea comenzii )