Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Testeaza gratuit fondul de ten mineral

Noi am folosit fondul de ten mineral Bellapierre si avem incredere in acest produs. De aceea iti dam posibilitatea sa il testezi si tu pe riscul nostru. Iata cum :

1. Ne trimiti un mesaj - poti folosi si formularul de contact de pe site-ul nostru - in care ne spui ca ti-ai dori sa folosesti machiajul mineral, dar nu ai 100% incredere ca o sa iti placa. Ne spui daca tenul tau este deschis, mediu sau inchis la culoare.
2. Daca vrei sa testezi inainte culoarea, se poate. Faci plata in avans, noi iti trimitem prin TNT intr-un plic, mostre de fond de ten apropiate de culoarea tenului tau ( primesti 2-3 mostre in functie de optiune )
3. Iti alegi o culoare si comanzi un fond de ten Bellapierre. Beneficiezi de punctele cadou si de transportul gratuit. Trebuie sa ne promiti ca ai sau ca iti cumperi si o pensula profesionala pentru aplicarea fondului de ten mineral ( altfel iti spunem de pe acum ca ai sa fii dezamagita de rezultate ).
4. Dupa cele 60 de zile, daca esti nemultumita de rezultate, ne contactezi, ne raspunzi la cateva intrebari simple - acestea nu au decat rolul de a ne ajuta pe noi sa intelegem ce nu ti-a placut - si ne returnezi recipientul si o copie dupa factura initiala.
5. In maxim 15 zile iti returnam sumele platite pentru prima factura, mai putin cheltuielile legate de transport.
Atentie!
Aceasta oferta nu este valabila decat daca ti-ai manifestat dorinta de a participa la acest program si vei primi un cod special - mentionat pe factura - al produsului tau, care poate fi returnat dupa 60 de zile. Va trebui sa ai o copie dupa factura si recipientul ( chiar daca este gol ) si va trebui sa ne raspunzi la cateva intrebari.

Aceasta promotie nu este valabila decat pentru fondul de ten Bellapierre.