Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Ati mai comandat pe Glamy? Deci sunteti client

Ai mai comandat produse pe Glamy? Inseamna ca esti deja client! Felicitari! Intra in contul tau Glamy pentru a vedea daca ai acumulat puncte cadou. Aceastea chiar inseamna bani economisiti!

Daca ai comandat deja si vrei sa primesti din partea noastra, in plus, 5 puncte cadou, trimite-ne parerea ta sincera despre experienta pe care ai trait-o cu produsele noastre. Daca iti publicam impresia pe site, primesti automat 5 RON in cont. Impresioneaza-ne prin detalii si mai primesti o mostra de produs gratuita la urmatoarea comanda, indiferent de valoare.

 

Doar cele mai bune dintre voi vor intra in preselectia pentru cele 5 beta-testere Glamy !

Ce inseamna beta-tester Glamy ? Inseamna o persoana atenta la detalii, pasionata de make-up, priceputa in ale "cosmeticalelor", care va avea privilegiul de a folosi produsele noi inainte celorlalte membre Glamy si viitoare membre Glamy.
Beta-testerul Glamy va fi sustinut cu toate cele necesare testarii ( make-up mineral, pensule, baze de machiaj ) si va primi cadou o sedinta foto profesionala. Si asa toata lumea va fi fericita : Glamy va putea sa stie exact toate informatiile practice despre produsele noi tocmai de la clientele cele mai exigente, iar beta-testerul se va bucura gratis, inaintea tuturor, de aceste produse.