Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Conturul ochilor - eyeliner si tus de ochi (partea a II -a)

Pentru a corecta aspectul unor gene rare eyeliner -ul reprezinta un instrument perfect. Prin miscari oscilatorii longitudinale, fardul de pleoape va avea contact cu spatiile libere dintre gene, iar mixtura mineralelor va asigura un aspect natural al genelor (eliberandu -va de complexul unor gene rare, pe acelea dintre dvs care nu ati fost destul de norocoase sa aveti gene dese, lungi si frumos arcuite) .

Incarcarea aplicatorului cu fard pentru contur se face o singura data pentru aplicarea unui contur pe una dintre pleoape (este suficienta pentru 3 transferuri in executarea miscarilor oscilatorii). Aplicarea eyeliner -ului catre coltul intern al ochiului trebuie sa se opreasca inainte de sacul lacrimal (intre unghiul intern al ochiului si nas) pentru a nu bloca glandele lacrimale.
Dupa definirea completa a genelor superioare, utilizati portiunea ascutita, unghiulara a pensulei de detaliu pentru a uniformiza si netezi linia genelor (pentru un aspect natural) .

Aplicarea eyeliner -ului pe pleoapa superioara

Aplicarea eyeliner -ului pe pleoapa superioara ofera o privire expresiva si indrazneata.
Inclinati usor capul pe spate si tineti ochii intredeschisi, intindeti pleoapa orizontala pentru o aplicare perfecta. Nu aplicati linia de contur dintr-o singura miscare continua, ci se prefera aplicarea segmentata (linii scurte, sau punctate in coltul intern al ochiului, de la mijlocul irisului spre coltul extern) apoi le puteti uni gradat printr-o linie arcuita dupa forma naturala a liniei genelor.
Eyelinerul sub forma de pudra este mult mai usor de aplicat pe pleoapa superioara, insa efectul cel mai spectaculos este obtinut cu eyelinerul lichid.
Puteti aplica o linie subtire, naturala, sau puteti ingrosa linia integral sau catre coltul extern, in functie de tipul machiajului.

Aplicarea eyeliner-ului pe pleoapa inferioara


Este prefera in special eyeliner -ul mineral Kohl pentru pleoapa inferioara.
Aplicarea eyeliner -ului incepe dinspre coltul extern al ochiului, evitand aplicarea pe marginea interna a pleoapei, ci doar linia genelor spre coltul intern, fara a bloca sacul lacrimal.


Aplicarea eyeliner -ului pentru ochii mici

Daca aveti ochii mici, aplicarea eyeliner -ului este unul dintre principalele trucuri de machiaj folosite pentru a obtine iluzia unor ochi mariti, extrem de expresivi.
*** Aplicati un eyeliner in culori deschise incepand de la mijlocul irisului catre coltul extern al ochiului. Evitati trasarea liniei pana in colt, ci estompata usor catre cuta coltului. Nuanta trebuie sa fie un pic mai inchisa decat tenul, insa nu prea inchisa (conturul negru complet micsoreaza ochii) .

Aplicarea unui Eyeliner iluminator

Pentru luminozitatea privirii, chiar si intr-o zi obisnuita, intr-un machiaj obsinuit, natural, aplicati cu o pensula ascutita un eyeliner alb sau foarte deschis la culoare (mat, lucios, sclipicios, cum doriti dvs) in V-ul intern al pleoapelor.
Pentru a crea iluzia unor ochi mai mari, unii make up artisti recomanda sa punctati usor mariginea interioara a pleoapei inferioare cu un fard alb sau un eyeliner alb. Desi adesea se recomanda a se evita machiajul marginilor interioare ale pleoapelor (in special pentru femeile care poarta lentile de contact), deoarece este o zona extrem de delicata, unii make up artisti nu tin cont de acest lucru, deoarece un machiaj dramatic, sau de seara este mai de efect daca este machiata si zona respectiva. Ca un truc pentru rezistenta conturului in aceasta zona este aplicarea unui fard in aceeasi nuanta, sau aplicarea mascarei pe genele inferioare, astfel incat conturul pleoapei inferioare sa fie mai puternic. Evitati aplicarea unei creme hidratante in zona genelor inainte de aplicarea eyeliner -ului (aceasta poate contribui la dizolvarea machiajului) .

Beauty Tips in aplicarea eyeliner -ului

# Daca opriti linia de contur a eyeliner -ului in dreptul coltului extern al ochiului, veti obtine un aspect de ochi mari, o privire mai deschisa.
# O prelungire a liniei de contur in afara coltului extern va va oferi un aspect exotic, o estompare a finalitatii liniei contribuie la un aspect natural al conturului.
# In mod obisnuit eyeliner -ul se aplica in dreptul treimii exterioare a liniei genelor (inchiderea linei spre coltul intern micsoreaza ochii) .
# Pentru pleoape mari, optati pentru o linie mai groasa, linia subtire se recomanda pentru o pleoapa ingusta sau ochii apropiati. Ingrosati linia catre capatul exterior pentru a obtine un contur uniform peste intreaga pleoapa.
# Pentru ochii larg deschisi, evidentiati coltul intern al ochiului, iar pentru ochii apropiati coltul extern al acestuia.
# Depasiti cuta de final a pleoapelor si trasati o linie ascendenta catre exterior pentru a ajusta aspectul unor ochi usor cazuti.
# Eyelinerul mineral lichid poate fi aplicat si inainte de aplicarea fardului de pleoape- mascara se aplica obligatoriu dupa conturarea ochilor.
# Eyeliner -ul lichid (aplicarea fardului de pleoape mineral prin metoda umeda -" foiling " (trad. laminare), tusul de ochi) se aplica cel mai bine pe pleoapa superioara.
# Atentie: trasati linia cu atentie deasupra genelor fara a lasa vreun gol intre linia dvs si linia naturala a genelor.


Pentru a putea obtine un aspect mai des al genelor este necesar sa folositi un fard apropiat de culoarea naturala a genelor si pensula ascutita sau cu cap plat (pentru sprancene, corector sau eyeliner) . Pensulele cu peri taklon sunt ideali pentru aplicarea conturului pentru pleoape si pentru gene. Pentru a testa fardul trasati o line pe dosul palmei pentru a observa daca acesta se aplica usor si nu lasa urme inestetice, exces de produs.

Cuvantul cheie in aplicarea tusului de ochi este definire, nu exagerare.