Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Machiajul mineral si ridurile

Raspunsul Glamy:

 

Multe femei cu tenul matur se feresc de cosmeticele sub forma de pudra deoarece stiu din experienta ca acestea au tentinta de a se "aduna" in cute si riduri, accentuandu-le. Machiajul clasic contine ingrediente cu rolul de "umplutura" si aderenta, ceea ce il face sa fie greoi, sa dea tenului un aspect nenatural si sa se stranga in cutele fetei, accentuand ridurile.

Machiajul mineral, pe langa faptul ca este foarte usor si nu acentueaza ridurile, totodata este hipoalergenic si non-comedogenic. Aceasta inseamna ca posibilitatea unei reactii alergice este practic eliminata, la fel ca si blocarea porilor.

Lucrurile stau cu totul altfel atunci cand este vorba de machiajul mineral: pudra minerala nu se aduna in riduri si nu se strange in cute inestetice, fie ca este vorba de fond de ten sau de fard pentru pleoape. In plus, particulele din fondul de ten au proprietatea de a reflecta lumina, caracteristica ce le permite sa reduca aspectul liniilor si ridurilor fine. Prin urmare, machiajul mineral nu numai ca nu accentueaza ridurile, dar le si reduce aspectul ( fara a le reduce, bineinteles, prezenta...fondul de ten mineral nu " vindeca" ridurile )

De obicei in machiajul mineral, dupa hidratarea fetei, urmatorul pas este aplicarea unei pudre sau a unei creme numita primer  - o baza de machiaj care ajuta la camuflarea imperfectiunilor si a ridurilor.