Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Pensule profesioanale pentru pudre minerale

Raspunsul Glamy:

 

Intr-adevar, toate aceste pudre in culori diverse si pensule de toate dimensiunile te pot face sa crezi ca iti trebuie o instructie serioasa pentru a invata sa le folosesti corect. Este doar o prima impresie; odata ce ai incercat pentru prima oara, vei ramane impresionata de cat de usor si placut este sa te machiezi cu ajutorul pensulelor.

Sa o luam cu inceputul. Probabil ai cel putin o zona pe fata care necesita acoperire mai mare, fie ca este vorba de cearcane, de pete sau de pistrui. Pensula potrivita este cea anticearcan. Cu aceasta se ia putin fond de ten sub forma de pudra si se aplica pe zona problematica prin presare, ca si cum ai vrea sa "convingi" pudra sa intre in piele. Nu aplica excesiv insa. Pensula pentru anticearcan poate fi folosita cu succes si pentru a amesteca mai multe nuante de pudra, intr-un recipient separat.

Pentru a aplica fondul de ten pe intreaga fata, cea mai buna pensula este Kabuki, deoarece ofera acoperire mare. Fondul de ten se aplica prin miscari circulare repetate, dar delicat, fara presiune, pana cand obtii uniformizarea si acoperirea dorite. Poti folosi si pensula multifunctionala, daca vrei sa insisti pe o zona speciala, cum ar fi aplicarea sclipiciului pe tample.

Pudra bronzanta si fardul de obraz pot fi aplicate fie cu pensula speciala pentru fard de obraz, fie cu pensula multifunctionala. Important este sa nu insisti, ci sa "mangai" usor fata, pentru a obtine un rezultat subtil. Pentru a contura mai bine pometii, sau pentru a acoperi zonele mai greu accesibile din jurul nasului, folosestei. pensula evantai.  Atunci cand o folosesti pe cea din urma - evantai, cu peri sintetici - retine faptul ca perii sintetici nu absorb particulele de pudra, la fel ca perii naturali. Asta inseamna ca trebuie sa folosesti mai putin produs.

Fard de pleoape sau pigmentii iluminatori se aplica cu ajutorul pensulei pentru fard de ochi sau pensulei pentru contur. Cu cea din urma poti contura ochii astfel - inmoi pensula in apa, apoi o storci putin, asa incat perii sa ramana doar umezi. Inmoi apoi pensula in pigment, iar dispunerea firelor de par din pensula te va ajuta sa trasezi o linie precisa. Pentru a colora pleoapa, foloseste pensula pentru fard de pleoape, cu miscari de presare si nu de "stergere". Astfel reduci posibilitatea ca pigmentul sa se scuture.