Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Recomandari pentru ten uscat si machiaj mineral

Raspunsul Glamy:

 

Tot auzi ca machiajul mineral este benefic pentru toate tipurile de ten. Dar sa fie oare valabil si pentru tenul uscat, mai ales ca machiajul mineral este sub forma de pudra? Raspunsul este DA, pentru ca mineralele actioneaza ca o bariera pentru ten, impotriva razelor UV si a agentilor patogeni, totodata retinand umezeala in piele.

Tenurile uscate sunt asa datorita nivelului scazut de sebum si incapacitatii pielii de a retine umezeala. Daca ai tenul uscat, cel mai bine este sa folosesti creme hidratante si demachiante cu pH neutru, precum si produse cosmetice care nu iti vor irita pielea. De obicei tenul uscat este si sensibil, acesta fiind motivul pentru care produsele din minerale pure sunt alegerea potrivita pentru ingrijirea acestui tip de ten.

Multe femei cu pielea uscata resping machiajul sub forma de pudra, motivand ca pudra le usuca pielea si mai tare. Insa nu este obligatoriu ca lucrurile sa fie asa. Daca ai pielea uscata poti folosi in siguranta machiajul mineral, respectand o simpla regula: hidratarea tenului. Produsele ideale sunt cele care includ agenti de hidratare ca uleiul de Jojoba sau avocado, caisa, unt de Shea. Odata ce ai aplicat pe fata o crema hidratanta de calitate (aceasta are nevoie de timp pentru a intra bine in piele), ingredientele machiajului mineral actioneaza ca o bariera ce tine microbii la distanta si retine umezeala in piele.

Daca nu esti multumita de rezultat, incearca sa amesteci fondul de ten sub forma de pudra cu crema hidratanta, sau sa aplici fondul de ten cu un buretel umed si vei obtine o acoperire excelenta, care cu siguranta nu va dauna pielii uscate. De asemenea, evita produsele minerale ce contin argila Caolin.