Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Cum se curata pensulele de machiaj profesioanale

Pensulele de machiaj se pot imbiba cu pudra, dar si cu alte impuritati si bacterii. Este foarte important ca aceste ustensile sa le pastrati curate, astfel si tenul va avea un aspect sanatos si stralucitor.

Metode de curatare a pensulelor de machiaj

1. Ulei de masline
Intr-o mica cantitate de ulei de masline extra virgin se pune pensula de machiaj. Dupa ce uleiul a patruns in firele de par ale pensulei, se ia un prosop de hartie si se apasa usor pana cand toate culorile ies.
Trebuie sa aveti grija cum uscati pensula; nu uscati spre partea de metal, deoarece la baza, firele se oxideaza sau se lipesc.

2. Otet si apa
Combinati doua parti de apa si una de otet si umeziti pensula. Clatiti cu multa apa calduta. In acest fel, dezinfectati pensulele.
Cosmeticienii recomanda sa puneti o cantitate mica de amestec in palma si sa "spumati" cu pensula de machiaj. Apoi sa clatiti cu apa calduta si uscati cu un prosopel.

3. Sampon
Indiferent de tipul de sampon folosit il puteti utiliza in curatarea pensulelor de machiaj. Puteti sa folositi chiar si sampon de bebelusi. Pensula nu se va deteriora daca este confectionate din par natural. Pensula se umezeste cu putina apa si se adauga o cantitate foarte mica de sampon.
Atentie!
Nu scufundati pensula in apa si nu frecati in apa.

4. Gel de curatare faciala
Gelul de curatare a fetei curata usor pensulele de machiaj. Cosmeticienii sunt de parere ca daca gelul curata delicat tenul, atunci acest gel curata si pensulele.

Este indicat ca sa uscati pensulele doar cu un prosopel de hartie. In functie de tipul de pensula va varia si timpul de uscare; astfel pensula de fard de pleoape se va usca cam intr-o ora, iar pentru cea de obraz veti astepta aproximativ 5-6 ore.

Cat de des trebuie sa curat pensulele de machiaj?
In general depinde de tipul de pensula. Unele pensule folosite in produsele cosmetice lichide (la anticercan, fond de ten, fard de pleoape sau ruj) trebuie curatate zilnic.
Unele pensule nu necesita curatare zilnica, ci doar o data pe saptamana sau la doua saptamani cand firele pensulei sunt pline de pudra.

Pensulele de machiaj trebuie pastrate curate si uscate intr-o cutie ori intr-un saculet pentru pensule sau intr-o gentuta de machiaj.