Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Machiaj ochi in functie de culoare

Lumea culorilor in machiaj functioneaza dupa regulile liberei fantezii si a bunului simt, insa de multe ori avem nevoie de putina incurajare si ajutor pentru a fi sigure ca nu vom fi privite ca niste "ciudate".

Exista mai multe repere in alegerea culorii fardului pentru pleoape, iar culoarea ochilor este unul dintre acestea. Ei bine, daca mai tii minte de la orele de desen, pentru a evidentia o culoare trebuie sa o alaturam nuantei complementare, astfel: verde - rosu, galben - mov, albastru - portocaliu.

Exista si o teorie mai interesanta cu privire la alegerea culorilor - daca vei privi atent irisul ochului, vei observa ca pe langa nuanta care da culoare ochilor mai exista niste raze in culori diferite. Daca ai ochii verzi, este posibil sa observi niste raze gri, aurii sau maronii, daca ai ochii caprui poate vei observa particule aurii sau verzi, iar daca ai ochi albastri razele vor fi argintii, aurii sau maronii. Incearca sa "ignori" culoarea dominanta a irisului si alege fardul in functie de aceste raze si particule in culori diferite.

Ochi caprui inchis si caprui deschis


Poate ai auzit spunandu-se ca pentru ochii caprui nu trebuie sa folosesti fard maro - Total gresit!

Pentru un machiaj rapid in timpul zilei, conturul ochilor cu maro este ideal. Pentru contrast, poti adauga si o alta culoare: verde, dar nu verde aprins sau turcoaz. Daca vrei ceva diferit, incearca albastru.

Daca ai ochii caprui-verzi, foloseste farduri in nuantele de mov (contur si rimel in aceeasi nuanta de mov) si verde.

Culorile care sunt folosite cel mai des in machiajul ochilor caprui sunt cupru, bronz, auriu, roz-piersica si verde kaki. Pentru un machiaj mai interesant incearca orange, albastru de Voronet si verde limeta.


Ochi albastri


Daca ar fi sa ne luam dupa regulile artei plastice, culoarea care contrasteaza cu albastru este portocaliu. Dar ca sa nu arati ca un clovn, inlocuim portocaliul cu auriu, crem sau beige.

Culorile clasice care sunt recomandate ochilor albastri sunt gri, violet, albastru inchis si negru.

Daca vrei sa obtii un machiaj de seara, mai indraznet, incearca argintiu, turcoaz, fuchsia sau chiar "visina putreda". Nu uita sa pui accente de argintiu - alb in coltul intern al ochiului.

Alte recomandari pentru ochii albastri sunt nuantele calde de maro, care contrasteaza cu raceala albastrului si il scoate in evidenta. Pentru zi, este suficient sa trasezi un contur de culoare maro.

Daca ai ochii albastri si pielea deschisa la culoare si rozalie, evita fardurile prea roz sau fuchsia. Daca in culoarea irisului nu ai raze de verde sau turcoaz, evita contururile si fardurile de culoare verde.

Ochi verzi


Machiajul clasic recomanda nuantele de mov lavanda pentru un efect de contrastare si de evidentiere, si ciocolatiu pentru un machiaj natural.

Alte culori recomandate pentru machiajul de zi sunt portocaliu-piersica, roz, mov inchis, kaki inchis sau verde vegetal.

Pentru un machiaj glamy incearca auriu, verde limeta, rosu aprins. Pe coltul intern aplica auriu deschis sau beige.

Daca ai ochii verzi sau caprui-verzi si tonul pielii masliniu, evita nuantele de maro neutre, cu baza de galben.

Ochi negri


Negrul este de fapt o non-culoare si merge asortata la orice culoare preferi. Ai grjia doar ca fardul sa aiba o nuanta intensa, pentru a evidentia ochii.