Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Cu machiajul mineral pot sa ma culc fara sa ma demachiez?

Raspunsul Glamy:

 

In prima faza raspunsul este da. Si asta pentru ca machiajul mineral nu contine substante care dauneaza pielii, iar oxidul de zinc si dioxidul de titan nu blocheaza porii si sunt agenti antiiritanti. In plus, particulele machiajului mineral Bellapierre nu sunt suficient de mici pentru a patrunde in piele si sange. Deci nu este o problema daca intr-o seara sunteti atat de obosita incat sariti peste demachierea fetei.

Cu toate astea, nu este o idee buna sa faceti un obicei din pastrarea machiajului pe timpul noptii, indiferent de tipul si puritatea machiajului. O piele sanatoasa implica ingrijire completa - demachiere si hidratare dimineata si seara, pe langa tratamente speciale. Majoritatea dermatologilor recomanda indepartarea machiajului de pe fata inainte de culcare, deoarece in timpul zilei particulele de praf si murdarie se ataseaza de piele, cu sau fara machiaj, iar pentru a lasa pielea sa respire in timpul noptii, trebuie sa ne demachiem seara.

Va recomandam pentru ingrijirea tenului produsele speciale Skincare Bellapierre care, in acord cu principiile noastre, nu contin parabeni fiind astfel mult mai sigure pentru corpul dvs.