Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Exista recomandari in functie de tipul de ten?

Raspunsul Glamy:

 

Machiajul mineral este potrivit pentru toate tipurile de piele, indiferent daca aveti un ten cu "probleme" sau unul normal:

Tenul gras

Ingredientele minerale care ajuta la absorbtia excesului de sebum sunt argila caolin, siliciu, matase naturala, argila bentonit. Pentru a nu produce iritatii si eruptii la nivelul tenului, evitati ingrediente precum alcool, oxiclorura de bismutil, talc si dimeticon.

Exista o metoda de a reduce cat mai mult stralucirea in cazul in care aveti tenul foarte gras: se aplica intai primer-ul, urmat de un strat foarte subtire de pudra de fixare, aplicat cu pensula multifunctionala. Apoi aplicati fondul de ten, cu pensula kabuki. La sfarsit, mai aplicati un strat subtire de pudra de fixare.

Fondul de ten BellaPierre este un produs 5 in 1 (primer, fond de ten, anticearcan, pudra de fixare si factor de protectie solara), ce are totodata proprietatea de a absorbi excesul de sebum.

Desi pudrele minerale au proprietatea de a absorbi excesul de sebum, nu exagerati: straturile multiple de pudra vor crea un aspect mat, dat totodata incarcat si uscat, iar pudra va accentua imperfectiunile; folositi intotdeauna o pensula pufoasa, cu acoperire mare si peri naturali.

Tenul normal

Tenul normal se comporta pozitiv la o gama larga de produse minerale. Este important sa hidratati pielea si sa asteptati aproximativ 10 minute intre aplicarea cremei si aplicarea machiajului.

Tenul uscat si matur

Daca aveti tenul uscat, se recomanda utilizarea fondului de ten mineral in amestec cu crema hidratanta. Pentru inceput curatati si hidratati tenul in mod normal, cu produse speciale pentru tenurile uscate. Dupa ce crema este absorbita in piele, aplicati fondul de ten amestecat cu crema, ca o lotiune nuantatoare.

De obicei tenul uscat prezinta si riduri. In acest caz, aplicati fondul de ten in straturi subtiri, incepand de la marginea fetei si cu locurile cu mai putine riduri. Aplicati cat mai putina pudra in zonele cu riduri. Pentru zonele care necesita acoperire mai mare folositi pensula pentru antiearcan. Acordati atentie deosebita hidratarii fetei, atat dimineata, cat si seara.

Tenul sensibil

Machiajul mineral este ideal pentru tenurile sensibile, deoarece este natural, non-toxic, antiinflamator si hipoalergenic. Evitati produsele minerale ce contin oxiclorura de bismutil si talc. Daca aveti pielea extrem de delicata, incercati pensulele din fibre sintetice. Cele de foarte buna calitate sunt rezistente si nu sunt aspre.

Daca aveti pielea deschisa la culoare, inseamna ca va "ardeti" foarte usor. Machiajul mineral contine ingrediente precum oxidul de zinc, ce asigura protectie solara, insa nu este suficient pentru a proteja un ten sensibil. Recomandarea este ca hidratantul obisnuit de zi sa contina factor de protectie solara.

Tenul mixt

Fondul de ten mineral este benefic pentru tenurile mixte deoarece absoarbe excesul de sebum din zona T si in acelasi timp mentine restul fetei echilibrat. Sunt indicate fondul de ten sub forma de pudra pulbere si cele in forma compacta. Pudra compacta poate fi aplicata cu buretelul.