Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Machiajul mineral este recomandat pentru o anumita varsta?

Raspunsul Glamy:

 

Machiajul mineral reprezinta o modalitate sanatoasa de infrumusetare si eventual "camuflare" a imperfectiunilor, indiferent de varsta. Atunci cand suntem tinere si varsta este avantajul nostru, nu avem nevoie de foarte multe produse de machiaj, insa este indicat ca tot ce folosim sa fie cat mai natural si sa nu faca rau pielii.

Desi la 20 de ani ni se pare ca totul este permis, chiar daca in mare parte este adevarat, nu trebuie sa uitam de ingrijirea corecta a tenului si in special de hidratare.

In jurul varstei de 30 de ani lucrurile se schimba putin si, desi particulele machiajului mineral nu dauneaza pielii, trebuie sa avem grija sa curatam tenul seara.

In mod inevitabil, trecerea anilor si efectele factorilor externi de agresiune incep sa se observe pe tenul nostru. Asta insa nu inseamna ca noi nu ne dorim sa fim frumoase in continuare. Machiajul mineral reflecta lumina, fapt ce permite reducerea aspectului liniilor si a ridurilor fine, insa machiajul la o varsta mai matura nu inseamna doar ascunderea ridurilor, ci si evidentierea trasaturilor.

In jurul varstei de 40 - 50 de ani trebuie sa avem grija sa alegem fondul de ten in nuanta pielii, sa dam sprancenelor forma si culoarea corecte, fara a exagera insa, si sa alegem culori naturale si calde pentru buze si ochi.