Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Diferenta intre machiajul mineral si cel clasic


Multe dintre noi considera ca pentru un aspect impecabil al tenului este necesar un machiaj elaborat, insa machiajul mineral ne invata ca mineralele pure sunt solutia pentru a castiga timp si a reduce din efectele imbatranirii asupra tenului.

Primele " mostre " de machiaj mineral au aparut in anii 1970 in SUA, cu scopul de a proteja si de a masca anumite aspecte inestetice ale tenului in urma unor operatii estetice sau a unor proceduri cosmetice (peeling, dermabraziune) . Medicii si esteticienii au apelat la aceste produse pentru ca aveau nevoie de un produs de machiaj cu acoperire perfecta, uniforma insa care sa nu inchida porii si sa nu amplifice inflamatiile, iritatiile sau roseata pielii. Apoi aceste ingrediente miraculoase au fost introduse in fondurile de ten si pudra, fard de pleoape si blush.

Spre deosebire de produsele de machiaj conventionale, machiajul mineral contine, antioxidanti, agenti antimicrobieni si factor de protectie solara. Pudrele minerale sunt non-comedogenice si non iritante.

Produsele de ingrijire si infrumusetare a tenului trebuie sa asigure reducerea, daca nu eliminarea ridurilor (doar a celor fine – in cazul machiajului mineral), daunele produse de fotoimbatranire si procesul natural de imbatranire. Chiar de la o varsta frageda este bine sa va protejati tenul si puteti sa va accentuati anumite trasaturi sau sa estompati anumite imperfectiuni folosind ingrediente anorganice si naturale ce nu interfereaza cu procesele celulare naturale. Avand in vedere ca pielea absoarbe aproxiamativ 80 % dintre substantele cu care intra in contact trebuie sa aveti mare grija ce produse aplicati pe ten.

Rutina de aplicare a machiajului conventional include machiaj de baza, fard de pleoape, produse de conturare a buzelor si blush. Machiajul mineral ofera posibilitatea de a mixa aceste categorii de produse avand la baza aceleasi ingrediente si cu aceleasi proprietati de integare si absorbtie in piele oferind o aplicare uniforma, aderenta a produselor si o trecere indectabila intre diferitele pudre si omogenizare a machiajului, toate acestea fara a incarca tenul.

Incovenientele intalnite in aplicarea sau rezistenta machiajului clasic in conditii de umiditate sau uscaciune excesiva sunt eliminate, caci mineralele asigura tenului complexul necesar pentru a pastra calitatea machiajului si aderenta acestuia si in conditii de mediu mai vitrege. Acest avantaj poate fi exploatat si cu ajutorul unor pudre sau spray-uri de fixare a machiajului realizat tot din ingrediente minerale pentru a va asigura un machiaj impecabil 24 h.

Succesul acestui tip de machiaj rezida in procesul de aplicare si longevitatea produsului si a machiajului. Intrucat machiajul mineral se regaseste intr-o forma necompacta, poate fi aplicat pe toate tipurile de suprafata, chiar si cele cu denivelari si adancituri, fara a irita si cu un efect uimitor de acoperire uniforma. Intregul secret al aplicarii sunt miscarile circulare, blande pentru uniformizarea produselor.

Produsele mai dense si mai cremoase ale fondului de ten traditional precum si a corectorului pot fi dificil de aplicat si amestecat. De obicei produsele cu o compozitie densa au tendinta de a se aseza in cutele pielii, linii, riduri accentuand imperfectiunile.

Acoperirea perfecta pe care o furnizeaza machiajul mineral se datoreaza si interactiunii sale cu lumina, pe care o reflecta, refracta si difuzeaza, datorita unor ingrediente minerale precum bioxidul de titan, creand un efect focus. Jocul de lumini si umbre confera un look sanatos si tineresc tenului.

Mineralele pure ascund imperfectiunille tenului fara a acoperi frumusetea naturala si ofera si o protectie indelungata, indiferent de tipul de ten. Desi si unele produse de machiaj clasic (cele de lux) contin pudre minerale, pe langa acestea se intalnesc si diversi aditivi de complentare, talc si arome care modifica componenta si proprietatile machiajului chiar daca nu contine si alte substante nocive.
Spre deosebire de produsele clasice, produsele de machiaj mineral au o formula foarte usoara si delicata care lasa tenul sa respire in timp ce acopera ridurile fine.

Rolul machiajului in general nu este doar decorativ ci si de protectie a tenului. In acest sens machiajul mineral asigura o protectie mai inalta a tenului, oferindu-i chiar si ingrediente minerale nutritive, in timp ce majoritatea produselor de machiaj clasic asigura o bariera de protectie dubla (impiedica anumiti factori de mediu sa ajunga la celulele dermice insa impiedica si oxigenarea si degradeaza metabolismul celular prin blocarea porilor si imbacsirea tenului) .