Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Machiajul mineral la varsta matura

Patruzeci-cincizeci de ani? Tenul nu va mai "asculta"? Cautati ceva natural impotriva liniilor fine si ridurilor? Astazi, pe piata cosmetica exista numeroase produse minerale.

Machiajul mineral este destinat nu numai pentru tenul cu mici imperfectiuni, dar si pentru cel matur. S-a observat ca produsele minerale sunt magice. Specialistii din domeniul cosmetic au subliniat faptul ca femeile care au folosit machiajul mineral au afirmat ca simt tenul mai tanar comparativ cu persoanele care au utilizat produse cosmetice traditionale.

Expertii sunt de parere ca machiajul mineral poate fi folosit de orice femei, dar diferentiat pe grupe de varsta.

Machiajul mineral la varsta de 40+
La varsta de patruzeci de ani, tenul va arata inca bine. Daca ati pasit pragul acestei varste nu tebuie doar sa va ascundeti ridurile si liniile fine, ci sa evidentiati mai mult trasaturile faciale. Puteti sa folositi un anticearcan (sau un corector), o mascara si un ruj mineral.

In functie de cerintele tenului, unele femei au nevoie sa adapteze machiajul.
Deoarece coloritul tenului se schimba, ridurile se dezvolta si apar imperfectiuni, este necesar aplicarea machiajului. In ultimul timp, machiajul s-a dovedit util in ascunderea acestor schimbari, avand ca rezultat un look nemaipoment.

Majoritatea au urmarit sfaturile:
1. Tenul
Odata cu trecerea timpului, tenul are tendinta de a capata riduri si linii de expresie. Expertii din cosmetica precizeaza pentru aceasta varsta fondul de ten cremos, dar si pudrele. S-a constat ca pudrele minerale au un rezultat foarte bun in ascunderea acestor imperfectiuni.

2. Ochii
Ochii sunt extrem de expresivi, dar in zona lor apar primele semne de riduri. Alegeti fardurile de ochi mate si nu cele stralucitoare, deoarece acestea au tendinta de a accentua liniile fine. De asmenea, culorile neutre ascund foarte bine ridurile. Daca aveti culoarea parului cam 50 la suta grizonant, veti arata bine cu nuante de maro, cenusiu si bleu.
Inainte de a aplica fardul de ochi o buna idee ar fi sa ridicati pleoapa putin, deoarece pielea din aceasta zona are riduri, iar odata cu varsta tinde sa se lase.
Cel mai bine este sa evitati machiajele lichide si mascara foarte inchisa la culoare, cu acestea doua veti avea o privire severa. Ochii vor iesi in evidenta imediat doar daca aplicati o pudra usoara cu ajutorul unei pensule.

3. Buzele
Specialistii recomanda din nou sa evitati rujurile mate, deoarece buzele devin uscate. Tenului matur ii lipseste culoarea. Veti obtine un look deosebit daca veti folosi un ruj cu tonuri de rosu si de caise.

4. Obrajii
Fardurile de obraz rosu sau roz pastelat vor face minuni pe chip. S-a observat ca aplicarea fardului de obraz confera un aspect mai tanar.
Daca la 20-30 de ani, fardul de obraz se aplica pe pomenti, la aceasta varsta este indicat sa se foloseasca pe mijlocul obrazului.

Machiajul mineral la varsta de 50+
Se spune ca, 50 de ani este varsta de aur, dar acest lucru nu inseamna ca tenul va straluci ca o bijuterie de aur. Pentru aceasta categorie de varsta, specialistii recomanda urmatoarele:
- alegeti un fond de ten mineral cat mai aprope de nuanta tenului
- aranjati sprancenele; pieptanate si pensate spancenele dau un aspect mai tanar chipului
- evitati culorile inchise de ruj, folositi culori deschise si cat mai apropiate de culoarea buzelor
- folositi un dematograf pentru a evidentia ochii.

Specialistii recomanda aproximativ acelasi trucuri la fel ca si la varsta de 40+.
Se concentreaza tot mai mult pe produsle minerale: pudra minerala, fardul de obraz mineral, fardul de ochi mineral si rujul tot mineral.

Prelungeste-ti tineretea!