Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Bellapierre versus alte marci de machiaj mineral

 1.  Machiaj mineral pur - Fara clorura de bismutil sau oxiclorura de bismut. Mica pura 100%.
 2.  Multifunctionalitate - Bellapierre Cosmetics utilizeaza ca baza minerala Mica - ingredient ce actioneaza ca o pudra de fixare, eliminand astfel necesitatea achizitionarii unui produs in plus. Gama Bare Escentuals necesita pudra de fixare finala, produs vandut separat.
 3.  Rezultate de durata - Folosit in fiecare zi, un singur recipient de pudra Bellapierre va tine un an intreg. Nu va trebui sa refaceti machiajul pe parcursul zilei, deoarece produsul nu va produce linii inestetice si nu se va estompa.
 4.  Mai multe nuante, pentru o potrivire perfecta - 10 nuante de fond de ten! Daca nu gasiti o nuanta potrivita pentru culoarea tenului, puteti amesteca doua sau mai multe fonduri de ten pentru a obtine culoarea dorita.
 5.  FPS 15 - Produsele Bellapierre contin factor de protectie solara intre 15 si 20, oferit de ingredientele bioxid de titaniu sau oxid de zinc. Aceste minerale reflecta lumina solara.
 6.  Hipoalergenic - Datorita formulei simple a machiajului, produsele sunt adecvate chiar si pentru tenurile extrem de sensibile. Medicii dermatologi recomanda machiajul mineral pentru tenurile afectate de eczeme sau psoriazis (vezi marturia dermatologului).
 7.  Cantitate mai mare - Fiecare recipient de fond de ten, fard de obraz, pudra bronzanta sau fard de pleoape, contine o cantitate mai mare de produs.
 8.  Varietate - Va oferim 60 d enuante de pudre iluminatoare care pot fi amestecate intre ele, pentru a crea culori personalizate. Oferim si trusa de 9 produse - un "turnulet" format din cel mai bine vandute pudre iluminatoare, pentru a crea un aspect perfect.
 9.  Ingrijire naturala a pielii - Fara parabeni! Baza de machiaj are o formula ce elimina problemele femeilor legate de liniile si ridurile fine. Aceste pudre ofera un fond de ten cu aspect matasos, pentru toate varstele.
10.  Ambalaj - Produsele Bellapierre sunt ambalate si sigilate in conditii de calitate maxima. Fiecare ambalaj are orificii pentru dozarea cantitatii de produs folosit. Capacul are functia de recipient pentru amestecarea pudrei in timpul aplicarii si ajuta la economisirea produsului, permitand pastrarea excesului de pudra.