Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Diferenta intre machiajul mineral si cel traditional

Aceste cosmetice naturale sunt produse din pudre minerale fin macinate. Toate ingredientele sunt naturale si imbunatatesc aspectul pielii,  protejand-o in acelasi timp de actiunea nociva a factorilor externi.

De ce este mai special machiajul mineral fata de alte cosmetice?
Majoritatea formulelor de machiaj traditional contin anumiti pigmenti minerali, dar si culori sintetice, talc, uleiuri, parfumuri si alcool, aditivi ce pot bloca porii si usca pielea, dar care totodata pot genera sensibilitate si reactii alergice.


Machiajele pur minerale ascund imperfectiunile fara a acoperi si naturaletea pielii tale si confera protectie de lunga durata pentru orice tip de piele, chiar si acele tipuri care sunt predispuse la alergii si sensibilitate.

Accentuati-va frumusetea naturala fara a o acoperi cu machiaj
Fondurile de ten si bazele de machiaj in forma traditionala, densa si cremoasa, sunt dificil de aplicat si pot forma o crusta. Totodata, produsele cosmetice greoaie se pot aduna in liniile fine si ridurile pielii, accentuand astfel imperfectiunile.

Spre deosebire, machiajul mineral ofera un aspect final perfect, lasand in acelasi timp pielea sa respire.

Amestecurile minerale sunt atat de usoare incat pot fi aplicate mai multe straturi, care se amesteca in mod natural si ofera o acoperire perfecta.

O alta caracteristica a pudrelor minerale este reflectarea luminii, fapt ce permite reducerea aspectului liniilor si a ridurilor fine.

Protectie de lunga durata pentru pielea ta
In fiecare zi pielea ta este expusa factorilor de stres extern - soare, poluare si alti factori ce oxideaza pielea si produc imbatranirea prematura. Cosmeticele minerale confera o protectie naturala, care hraneste si mentine pielea sanatoasa.

Oxidul de zinc si dioxidul de titaniu sunt ingrediente de baza in multe formule minerale, avand capacitatea de a oferi protectie solara de spectru larg, blocand razele UVA si UVB atat de nocive.