Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Machiajul mineral Bellapierre versus Machiajul organic

Oamenii sunt deseori atrasi de marcile de machiaj natural si organic in aceeasi masura, datorita originii naturale si promisiunii unei ingrijirii excelente pentru piele.
Atunci cand alegeti o marca de machiaj, este important sa acordati atentie ingredientelor.

Mai jos va oferim lista ingredientelor unei marci cunoscute de machiaj organic:

Talc, Stereat de Magneziu, Tricaprylin, Acetat de Tocoferil, Siliciu, Glicina, Ulei din Soia*, Ulei din seminte de Jojoba (Simmondsia Chinensis)*, Ulei de Masline (Olea Europaea)*, Extract de Galbenele (Calendula Officinalis)*, Triceramide, Parfum, [+/- Mica, Oxizi de Fier (CI 77491), Oxizi de Fier (CI 77492), Oxizi de Fier (CI 77499)].
* ingrediente de origine organica certificata.

 

Desi multe ingrediente au origine certificata din agricultura organica si sunt naturale sau derivate din plante, exista si ingrediente care nu au ce cauta in aceasta lista. Explicatia este necesitatea conservarii ingredientelor naturale.

Sa privim acum o lista de ingrediente a fondului de ten mineral Bellapierre :
Mica, Dioxid de Titan, Oxid de Zinc, Oxizi de Fier.


Doar 4 ingrediente! Produsele sunt fabricate exclusiv din minerale, astfel incat nu au nevoie de conservanti. Mica ofera culoare, dioxidul de titan si oxidul de zinc ofera protectie solara, iar zincul calmeaza si ingrijeste pielea.


Un sfat de la Glamy :
Incercati sa evitati produsele care contin unul sau mai multe din urmatoarele ingrediente : BHA, BHT, Coloranti D & C, Eugenol, Formaldehyde, Nitrosamines, P-Phenylenediamine , Parabens, Phthalates, Triethanolamine . Aceste ingrediente sunt in ordine alfabetica. Le-am lasat in limba engleza deoarece pe multe etichete le veti gasi denumirea internationala.