Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Recomandarea medicului Jodie ReinerstonDr. Jodie Reinertson
Seattle, WA 98104
Tel: 206-622-6444 Fax: 206-343-9540Medicul Jodie Reinertson vine cu experienta unui sfert de secol de practica medicala, combinata cu un ochi antrenat pentru observarea detaliilor (capacitate dobandita ca medic radiologist) si sensibilitatea unui medic ce si-a petrecut intreaga viata dedicandu-se problemelor femeilor. Experienta de succes in cosmetica reconstructiva - inclusiv cu pacientii care au suferit o mastectomie - reprezinta o dovada a aptitudinilor estetice, precum si a capacitatii de a intelege fiecare pacient, ca persoana unica, cu idealuri unice.Pentru oricine este interesat:

Aceasta scrisoare face referire la linia de produse cosmetice minerale BellaPierre, pe care le utilizez in propria clinica medicala de ingrijre a pielii. Am facut cunostinta pentru prima data cu aceste produse la Hotel Hilton din Maui, intr-un moment in care aveam nevoie disperata de machiaj. Nu incercasem niciodata produse minerale si credeam ca imi vor usca mai tare pielea deja arsa de soare si se vor depune in linii si riduri, asa cum se intampla cu alte produse minerale. Am fost absolut uimita de acoperirea oferita de produs si de potrivirea cu nuanta pielii. Imediat ce m-am intors in Seattle i-am spus administratorului sa contacteze BellaPierre Cosmetics in vederea unui parteneriat de afaceri.

Nu numai ca produsele BellaPierre sunt foarte convenabile ca pret, fata de alte cosmetice minerale, dar culorile sunt pur si simplu imbatabile in fata altor game disponibile pe piata. Nu mi s-a intamplat niciodata sa nu reusesc sa potrivesc un produs la culoarea pielii pacientului, iar gama mea de pacienti este foarte diversa, de la cei cu pielea foarte deschisa pana la persoane de culoare. Pacientii reactioneaza exact la fel ca mine atunci cand aud de cosmeticele minerale, privind cu scepticism afectele de acoperire si de aspect natural. Preferatii mei sunt pacientii care in trecut au folosit fara succes cosmeticele minerale. Acestia raman surprinsi de potrivirea culorilor si de simplitatea aplicarii.

Acest machiaj este ideal pentru meseria mea, deoarece este inert si nu constituie un mediu prielnic pentru bacterii. Am avut pacienti care au folosit machiajul fara probleme, imediat dupa o interventie ablativa cu laser CO2. Recomand cu multa incredere cosmeticele minerale BellaPierre tuturor cunoscutilor si, atat timp cat voi fi o femeie care poarta machiaj (asta insemnand totdeauna), voi folosi cosmeticele BellaPierre.

15 iunie 2009
Cu sinceritate, Dr. Jodie Reinertson