Cosul dvs cu produse cosmetice Comenzi telefonice produse cosmetice


Cosmetice minerale

Bellapierre foloseste Mica pura 100% in toate pudrele minerale fara a adauga aditivi sau alte ingrediente. Pentru Bellapierre acesta este cel mai important factor de diferentiere fata de alte marci de make-up mineral.

Bellapierre Cosmetics versus Clorura de bismut

Clorura de bismut sau oxiclorura de bismut este un ingredient de umplere utilizat de multe marci de makeup mineral, dar care poate avea efecte foarte iritante asupra pielii. Ingredientul este folosit pentru a da mai multa stralucire tenului.
Exista si alte elemente de umplutura ieftine, cum ar fi talcul sau amidonul care pot cauza probleme respiratorii si eruptii ale pielii.

Ce este Oxiclorura de bismut?
Este o componenta anorganica obtinuta din combinarea bismutului cu sarea. Bismutul este un produs rezultat in urma prelucrarii plumbului, cuprului si, in masura mai mica, a altor metale. Bismutul nu se gaseste in forma pura in natura decat foarte rar. Pe tabloul periodic al elementelor se afla sub simbolul Bi, avand numarul atomic 83. Este o substanta foarte grea si din punct de vedere chimic este asemanatoare cu arsenicul si antimoniul. Are o nuanta alba irizanta si are capacitatea de a conferi stralucire. Poate fi clasificat ca o sare sau ca un metal greu. Componentele bismutului sunt utilizate in aproape orice, de la fibre acrilice si dispozitive de detectare a incendiilor, la magneti si domenii precum medicina si cosmetica.

Unde este utilizat ca ingredient?
Companiile folosesc clorura de bismut in produsele cosmetice deoarece este un produs ieftin si are calitati ce confera machiajului aderenta la piele. Exista insa si alte produse care ofera aceeasi aderenta, dar care sunt mai sanatoase pentru piele.
Datorita stralucirii, clorura de bismut reflecta lumina, efect care va camufla ridurile si defectele fine. Atunci cand utilizati un produs ce contine acest ingredient veti putea observa un finisaj stralucitor. Clorura de bismut sau oxiclorura de bismut este un element greoi, ce poate duce la blocarea porilor si aparitia iritatiilor, fapt ce il face dificil de suportat pe piele de catre multe persoane.
Daca este pipait intre degete, clorura de bismutil ofera o senzatie de matasos.